Over ons

We zijn een echt familiebedrijf. Dat betekent dat we betrokken zijn: oog voor jou als persoon én als onderdeel van het geheel. Door elkaar te kennen, werken we goed samen en halen we het beste in elkaar naar boven. Zo leidt betrokkenheid tot resultaat.

We houden van eerlijk zakendoen en ondernemen met lef, inzet en doorzettingsvermogen: wat we doen, doen we goed.

Bekijk alle vacatures

Ervaar de daadkracht en levendigheid van een ambitieus familiebedrijf, waarbinnen de medewerkers het fundament vormen van de organisatie. Dát is werken bij de Zandbergen Groep.

Prestatiegerichte cultuur

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering, maar tegelijkertijd kent ons bedrijf een prestatiegerichte cultuur. Medewerkers krijgen bij ons vrijheid en ruimte en de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Eigen inbreng wordt zeker gewaardeerd, ondernemerschap vinden wij belangrijk. Ook stimuleren wij opleiding en training. Wij organiseren regelmatig trainingen, zowel extern als intern. Er is veel kennis aanwezig binnen Zandbergen. Kennis die wij graag delen om onze collega’s naar een hoger plan te tillen.

Werkplezier

Wij geloven dat ambities samengaan met werkplezier. Er is een budget voor afdelingsuitjes en het doen van vrijwilligerswerk. Voor een luisterend oor of een helpende hand kun je terecht bij je leidinggevende, maar ook de deur van de HR afdeling staat altijd open.

Giving back

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk en daarom steunen wij ieder diverse goede doelen, promoten wij lokale initiatieven en sponsoren wij sportclubs. Als medewerker van de Zandbergen Groep bieden wij ook de mogelijkheid om je in te zetten als vrijwilliger bij Fietsmaatjes Zoeterwoude. Uiteraard vertellen wij je hier graag persoonlijk meer over.

 

Wat doen we?

Zandbergen World’s Finest Meat

Is een toonaangevend familiebedrijf dat internationaal actief is en haar (plantaardige) vleesproducten levert aan o.a. Retail, Foodservice, Cash & Carry-bedrijven, maaltijdfabrikanten en de vleesverwerkende industrie.

Zandbergen WFM

Frigomundo Coldstore

Is een zelfstandig opererend vrieshuis: Een state-of-the-art logistiek centrum met bevroren en gekoelde goederen, dat is de ‘wereld’ van Frigomundo. Het specialisme van Frigomundo ligt bij het op een hoog serviceniveau in- en uitslaan van met name diepgevroren producten.

Frigomundo

The New Plant

In samenwerking met Beyond Meat, toonaangevend producent van plantaardig vlees, hebben wij een nieuwe productiefaciliteit in Zoeterwoude geopend, The New Plant genaamd. In deze hypermoderne productielocatie worden sinds midden 2020 de innovatieve plantaardige vleesproducten van Beyond Meat geproduceerd.

The New Plant
Logo Logo Logo