Solliciteren

Benieuwd hoe ons sollicitatieproces te werk gaat? Hieronder is stapsgewijs uitgelegd hoe wij te werk gaan.

Bekijk alle vacatures

1. De sollicitatie

Via het sollicitatieformulier verzend je je CV en motivatie. Overtuig ons waarom jij de juiste kandidaat bent voor de functie!

2. Beoordeling sollicitatie

Wanneer wij je sollicitatie hebben ontvangen, bekijken wij deze zorgvuldig. Binnen twee weken laten wij weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

3. Een oriënterend gesprek

Bij de Zandbergen Groep vinden we het belangrijk dat we de juiste kandidaat vinden voor de functie. Tijdens het oriënterend gesprek nemen we daarom de tijd om uitgebreid kennis te maken. We willen graag weten of jij die enthousiaste professional bent waar wij naar op zoek zijn en of er een klik is met het team en de organisatie.

4. Het tweede gesprek

Is de vonk overgeslagen? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we uitgebreider in op de functie, het team en jouw ervaring en expertise.

5. Het assessment of meelopen

Bij enkele functies kiezen wij ervoor om een assessment af te nemen. Een assessment kan bestaan uit een intelligentietest, persoonlijkheidstest en/of een drijfverenanalyse.

Bij sommige functies vinden we het belangrijk dat je eerst een ochtendje meeloopt zodat je een nog beter idee krijgt wat je van ons kunt verwachten en wat er van jou verwacht wordt.

6. Het contractvoorstel

Ben je na de tweede ontmoeting en het eventuele meelopen nog net zo enthousiast en is dat gevoel wederzijds? Dan doen we je graag een contractvoorstel bestaande uit een passend salaris en mooie arbeidsvoorwaarden. Ga je akkoord met ons contractvoorstel? Dan heten we je van harte welkom bij de Zandbergen Groep!

7. Een fijne landing (onboarding)

Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij de Zandbergen Groep. Er is daarom uitgebreid aandacht voor het kennismaken met collega’s, de werkzaamheden op de afdeling, het bedrijf en haar processen.

TIP: Ben je uitgenodigd voor een gesprek? Je bent door de CV-selectie heen, dus we zien wat in je! Daarom: Wees jezelf want alleen dan komen we erachter of we een goede match zijn.

Logo Logo Logo