Waarom werken bij Zandbergen Groep?

We hebben een passie voor onze producten en dat merk je aan de energie die mensen laten zien in het bedrijf. Zandbergen schept een omgeving waar opleiding en ruimte voor persoonlijke groei worden gestimuleerd. We waarderen onze collega’s voor goede prestaties en werken op een constructieve manier aan het verbeteren ervan. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en op die manier krijgt iedere collega invloed op de groei van het bedrijf en dat is wat we graag zien.

Bekijk alle vacatures

Blijven innoveren

Er is sinds de oprichting veel veranderd, behalve onze instelling. Een hoge mate van betrokkenheid, verantwoordelijkheid en ‘gewoon’ hard werken. Net zoals opa Zandbergen dat al deed in zijn slagerij in Leiden. Daar zijn wij groot mee geworden, maar zeker ook dankzij onze drive om te ondernemen en te (blijven) innoveren.

Dit hebben wij te bieden

Vakantiedagen
Bij een fulltime dienstverband krijg je 28 vakantiedagen.

Financieel
Een uitstekend salaris passend bij de markt en jouw ervaring, maandelijks een pakket met producten uit ons assortiment en deelname aan ons bedrijfspensioen.

Familiebedrijf
Een platte, betrokken organisatie met korte lijnen. We werken samen op basis van respect en vertrouwen. Hierdoor is er een fijne werksfeer.

Sociaal
Budget voor afdelingsuitjes, een personeelsfeest en het doen van vrijwilligerswerk.

Reiskosten
Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer. Daarnaast hebben wij voor een aantal  functies een auto van de zaak beschikbaar.

Samen Vitaal
Aandacht voor goede werkplekken en arbeidsomstandigheden.

Contract
Bij de Zandbergen Groep geloven we dat een vaste groep medewerkers ons verder brengt. Binnen de Zandbergen groep regent het regelmatig 12,5 en 25-jarige jubilea. Als je bij ons een contract krijgt aangeboden, beginnen we altijd met tweemaal een contract voor bepaalde tijd en bij wederzijdse tevredenheid bieden we daarna een contract voor onbepaalde tijd aan.

Extra
Natuurlijk willen we dat je fan bent van onze producten en daarom ontvang je maandelijks een pakket met producten uit ons assortiment!

Dit zeggen onze medewerkers

“Zandbergen is een dynamisch bedrijf met een gezonde groei ambitie en is altijd in beweging om klanten nog beter te kunnen bedienen met innovatieve producten. Hierbij is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei, maar ook voor gezelligheid.”

- Nicolien Hendriksen

Quality Manager TNP

“Ik vind het een fijn bedrijf omdat het een platte organisatie is met korte lijnen en bij iedereen de deur openstaat.”

- Clayton Bommel

Operator TNP

“Zandbergen is een familiebedrijf en dat merk je omdat iedereen betrokken is en zich verantwoordelijk voelt om de klant zo goed mogelijk te bedienen.”

- Daniel Wijbrandi

Manager Logistiek Zandbergen

“Wat voor mij belangrijk is, is dat je echt een bijdrage kunt leveren aan de dagelijkse kwaliteit die we brengen.”

- Rick Mooijman

productie medewerker Zandbergen

“Ik werk al sinds 1998 bij Zandbergen en met de tijd is er veel veranderd, maar ook veel is hetzelfde gebleven. Mijn werkplezier bijvoorbeeld!”

- Kuldip Singh

Inpak medewerker Zandbergen

“Vanaf de eerste dag voelde ik me er thuis en voelde ik me onderdeel van het team.”

- Asaad Hajar

Projectmedewerker TNP

“Bij Zandbergen kom je te werken bij een ambitieuze werkgever. Je werkt mee aan de ambities van  het bedrijf, maar tegelijkertijd krijg je de ruimte om aan je eigen ontwikkeling te werken. Iedereen krijgt gelijke kansen, maar deze moet je wel zelf grijpen en benutten.”

- Michal Novakowski

Supply Chain Officer TNP

“We werken hard en als het moet zetten we een stap extra. Als onze producten op het juiste moment, met de juiste service en kwaliteit bij de klant aan komen, geeft dat veel voldoening.”

- John Dibbets

Expeditiechef Frigomundo

“Op onze afdeling hebben we allemaal een passie voor onze producten en dat merk je aan de energie die mensen laten zien in het bedrijf.”

- Marciano van Hemert

Ploegchef Expeditie Zandbergen
Logo Logo Logo